Qualità al miglior prezzo
Qualità garantita
Produzione propria

Ingredienti Addizionali - Albumina d'Uovo PF11

Ingredienti Addizionali - Albumina d'Uovo PF11
Descrizione del prodotto

Dosaggio: 1-5%

Abbiamo scelto un’albumina d’uovo di qualità alimentare e impeccabile in termini d’igiene. La versione PF11 permette una resa eccezionale della vostra esca. Dall’1% già si nota un miglioramento significativo nella durezza della miscela.

Product specifications

Numero dell'articolo:
532101
EAN
EAN8719322863584

Recensioni

5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Posted by: Bas Hofkens on 20 Dicembre 2019
  Ook ei-albumine van andere leveranciers geprobeerd, maar deze is veruit de beste. Ik vermoed dat de ei-albumines die ik van andere leveranciers gekocht heb, was aangelengd. 5 procent van dat spul was nog niet genoeg om mijn bo...
  Ook ei-albumine van andere leveranciers geprobeerd, maar deze is veruit de beste. Ik vermoed dat de ei-albumines die ik van andere leveranciers gekocht heb, was aangelengd. 5 procent van dat spul was nog niet genoeg om mijn boilie uit te laten harden. Sterker nog, in testbatches bleek dat mijn boilies net zo hard werden met als zonder die ei albumines. Deze variant van MTC was in een 2-3 procent al voldoende om mijn bollen naar tevredenheid te laten uitharden. Goedkoop is duurkoop, bleek maar weer.
 • 5 / 5
  Posted by: Johan de Vree on 20 Agosto 2017
  Heb door de jaren heen al vele versies ei-albumine gehad. De meesten zijn niet geschikt. Niet puur genoeg (gelig), slechte uitharding, gore geur etc. Anders gezegd je wordt vaak genept met dergelijke producten. De MTC versie i...
  Heb door de jaren heen al vele versies ei-albumine gehad. De meesten zijn niet geschikt. Niet puur genoeg (gelig), slechte uitharding, gore geur etc. Anders gezegd je wordt vaak genept met dergelijke producten. De MTC versie is altijd hetzelfde. Kwaliteit, kleur, geur EN smaak. De PF11versie is wat je moet hebben. Pas op andere aanbieders kopieren domweg teksten en productnamen voor hun eigen gewin. Ben al een paar keer bedrogen uitgekomen. Ei-albumine voor een paar euro is gewoon rotzooi, keer op keer. Kan gewoon niet. MTC hou jullie kwaliteit op orde en jullie zijn top bezig. Al lang een tevrden afnemer,.
Crea la tua recensione

Visualizzato recentemente

Ingredienti Addizionali - Albumina d'Uovo PF11
Ingredienti Addizionali - Albumina d'Uovo PF11

...

...

In magazzino
€36,25 IVA Incl.
Confronta 0

Add another product (max. 5)

Start comparison