• Additiv - Ei-Albumin PF11

Additiv - Ei-Albumin PF11

Lieferzeit:
3-5 Werktage
Bewertungen:
500 g
€12,50
/ Stück
Inkl. MwSt.
1 kg
€19,95
/ Stück
Inkl. MwSt.
5 kg
€84,75
/ Stück
Inkl. MwSt.

Dosierung: 1-5%

Ei-Albumin (korrekter Name für Hühnereiweißpulver). Es gibt in der Futtermittelindustrie unterschiedliche Sorten Ei-Albumine, von denen die meisten nicht geeignet sind. Die MTC-Version ist die beste  für die Bereitung von Boilies. Die PF11-Version wird nach den strengsten Qualitätskriterien produziert und hat besonders gute bindende Eigenschaften. In den meisten Rezepturen kann man bereits nach Hinzufügung von 1% des Trockenmixes eine deutliche Verbesserung der Härte feststellen.

Ook ei-albumine van andere leveranciers geprobeerd, maar deze is veruit de beste. Ik vermoed dat de ei-albumines die ik van andere leveranciers gekocht heb, was aangelengd. 5 procent van dat spul was nog niet genoeg om mijn boilie uit te laten harden. Sterker nog, in testbatches bleek dat mijn boilies net zo hard werden met als zonder die ei albumines. Deze variant van MTC was in een 2-3 procent al voldoende om mijn bollen naar tevredenheid te laten uitharden. Goedkoop is duurkoop, bleek maar weer.

Heb door de jaren heen al vele versies ei-albumine gehad. De meesten zijn niet geschikt. Niet puur genoeg (gelig), slechte uitharding, gore geur etc. Anders gezegd je wordt vaak genept met dergelijke producten. De MTC versie is altijd hetzelfde. Kwaliteit, kleur, geur EN smaak. De PF11versie is wat je moet hebben. Pas op andere aanbieders kopieren domweg teksten en productnamen voor hun eigen gewin. Ben al een paar keer bedrogen uitgekomen. Ei-albumine voor een paar euro is gewoon rotzooi, keer op keer. Kan gewoon niet. MTC hou jullie kwaliteit op orde en jullie zijn top bezig. Al lang een tevrden afnemer,.

5 Sterne, basierend auf 2 Bewertungen Ihre Bewertung hinzufügen