• Additive - Egg Albumin PF11

Additive - Egg Albumin PF11

Delivery time:
3-6 working days
Reviews:
500 g
€12,50
/ Piece
Incl. VAT
1 kg
€19,95
/ Piece
Incl. VAT
5 kg
€84,75
/ Piece
Incl. VAT

Dosage: 1-5%

Egg albumin (correct name chicken protein powder). In the food industry various types of egg albumin occur. The PF11 version is by far the most suited for the preparation of baits. This version is manufactured to meet the highest quality requirements and has extremely high bonding qualities.

Ook ei-albumine van andere leveranciers geprobeerd, maar deze is veruit de beste. Ik vermoed dat de ei-albumines die ik van andere leveranciers gekocht heb, was aangelengd. 5 procent van dat spul was nog niet genoeg om mijn boilie uit te laten harden. Sterker nog, in testbatches bleek dat mijn boilies net zo hard werden met als zonder die ei albumines. Deze variant van MTC was in een 2-3 procent al voldoende om mijn bollen naar tevredenheid te laten uitharden. Goedkoop is duurkoop, bleek maar weer.

Heb door de jaren heen al vele versies ei-albumine gehad. De meesten zijn niet geschikt. Niet puur genoeg (gelig), slechte uitharding, gore geur etc. Anders gezegd je wordt vaak genept met dergelijke producten. De MTC versie is altijd hetzelfde. Kwaliteit, kleur, geur EN smaak. De PF11versie is wat je moet hebben. Pas op andere aanbieders kopieren domweg teksten en productnamen voor hun eigen gewin. Ben al een paar keer bedrogen uitgekomen. Ei-albumine voor een paar euro is gewoon rotzooi, keer op keer. Kan gewoon niet. MTC hou jullie kwaliteit op orde en jullie zijn top bezig. Al lang een tevrden afnemer,.

5 stars based on 2 reviews Add your review