Best price/quality
Quality guaranteed
Inhouse production

Additive - Egg Albumin PF11

Additive - Egg Albumin PF11
Product description

Dosage: 1-5%

Egg albumin (correct name chicken protein powder). In the food industry various types of egg albumin occur. The PF11 version is by far the most suited for the preparation of baits. This version is manufactured to meet the highest quality requirements and has extremely high bonding qualities.

Product specifications

Article number
532101
EAN
EAN8719322863584

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Posted by: Bas Hofkens on 20 December 2019
  Ook ei-albumine van andere leveranciers geprobeerd, maar deze is veruit de beste. Ik vermoed dat de ei-albumines die ik van andere leveranciers gekocht heb, was aangelengd. 5 procent van dat spul was nog niet genoeg om mijn bo...
  Ook ei-albumine van andere leveranciers geprobeerd, maar deze is veruit de beste. Ik vermoed dat de ei-albumines die ik van andere leveranciers gekocht heb, was aangelengd. 5 procent van dat spul was nog niet genoeg om mijn boilie uit te laten harden. Sterker nog, in testbatches bleek dat mijn boilies net zo hard werden met als zonder die ei albumines. Deze variant van MTC was in een 2-3 procent al voldoende om mijn bollen naar tevredenheid te laten uitharden. Goedkoop is duurkoop, bleek maar weer.
 • 5 / 5
  Posted by: Johan de Vree on 20 August 2017
  Heb door de jaren heen al vele versies ei-albumine gehad. De meesten zijn niet geschikt. Niet puur genoeg (gelig), slechte uitharding, gore geur etc. Anders gezegd je wordt vaak genept met dergelijke producten. De MTC versie i...
  Heb door de jaren heen al vele versies ei-albumine gehad. De meesten zijn niet geschikt. Niet puur genoeg (gelig), slechte uitharding, gore geur etc. Anders gezegd je wordt vaak genept met dergelijke producten. De MTC versie is altijd hetzelfde. Kwaliteit, kleur, geur EN smaak. De PF11versie is wat je moet hebben. Pas op andere aanbieders kopieren domweg teksten en productnamen voor hun eigen gewin. Ben al een paar keer bedrogen uitgekomen. Ei-albumine voor een paar euro is gewoon rotzooi, keer op keer. Kan gewoon niet. MTC hou jullie kwaliteit op orde en jullie zijn top bezig. Al lang een tevrden afnemer,.
Create your own review

Previously viewed

Additive - Egg Albumin PF11
Additive - Egg Albumin PF11

...

...

In stock
€36,25 Incl. tax
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison