• Additif - Albumine d'Oeuf PF11

Additif - Albumine d'Oeuf PF11

Heure de livraison:
3-10 jours
Évaluations:
500 g
€12,50
/ Article
Incl. TVA
1 kg
€19,95
/ Article
Incl. TVA
5 kg
€84,75
/ Article
Incl. TVA

Dosage: 1-5%

Nous avons choisi une albumine d’oeuf de qualité alimentaire irréprochable en termes d’hygiène. La version PF11 permet une liaison exceptionnelle de vos appâts. A partir de 1% vous remarquez déjà une amélioration significative de la dureté du mélange.

Ook ei-albumine van andere leveranciers geprobeerd, maar deze is veruit de beste. Ik vermoed dat de ei-albumines die ik van andere leveranciers gekocht heb, was aangelengd. 5 procent van dat spul was nog niet genoeg om mijn boilie uit te laten harden. Sterker nog, in testbatches bleek dat mijn boilies net zo hard werden met als zonder die ei albumines. Deze variant van MTC was in een 2-3 procent al voldoende om mijn bollen naar tevredenheid te laten uitharden. Goedkoop is duurkoop, bleek maar weer.

Heb door de jaren heen al vele versies ei-albumine gehad. De meesten zijn niet geschikt. Niet puur genoeg (gelig), slechte uitharding, gore geur etc. Anders gezegd je wordt vaak genept met dergelijke producten. De MTC versie is altijd hetzelfde. Kwaliteit, kleur, geur EN smaak. De PF11versie is wat je moet hebben. Pas op andere aanbieders kopieren domweg teksten en productnamen voor hun eigen gewin. Ben al een paar keer bedrogen uitgekomen. Ei-albumine voor een paar euro is gewoon rotzooi, keer op keer. Kan gewoon niet. MTC hou jullie kwaliteit op orde en jullie zijn top bezig. Al lang een tevrden afnemer,.

5 étoiles selon 2 avis Ajouter un avis