Meilleur rapport qualité/prix
Qualité garantie
Production maison

Bouillette Fraîche - GS1

Bouillette Fraîche - GS1
Description du produit

Cette bouillette est riche en farine de poisson LT et en protéine de poisson prédigérée avec l’ajout d’une huile de poisson de première qualité!

Une saveur de mollusque complète l’ensemble. Cet appât est parfait pour les campagnes d’amorçage dû à cette magnifique combinaison ultime entre attraction et nutrition.

Spécifications du produit

Numéro de l'article
100502
EAN
EAN8719322860323

Évaluations

5 / 5Based on 4 reviews
 • 5 / 5
  Publié par Emiel le 9 octobre 2017
  Geweldige boilies! Super sterke geur! En eerste keer op een erg moeilijk water en meteen m'n pr gevangen!! (wel een week voor gevoerd, en vanaf m'n vaste voer tijd stip was het meteen raak)
 • 5 / 5
  Publié par Raimon van Bussel le 6 juillet 2017
  Ben dit jaar voor het eerst begonnen met het gebruiken van de GS1&SupaTuna. Hiervoor viste ik altijd met een ander merk bollen maar aangezien die altijd verstuurd moesten worden vanwege de afstand en levertijd ben ik maar eens...
  Ben dit jaar voor het eerst begonnen met het gebruiken van de GS1&SupaTuna. Hiervoor viste ik altijd met een ander merk bollen maar aangezien die altijd verstuurd moesten worden vanwege de afstand en levertijd ben ik maar eens wat op gaan halen bij MTC baits. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van en voor mij niks anders meer. De bollen lekken goed uit en de geur komt je al tegemoet als de zak open gaat. Ook is de prijs gewoon goed te noemen.
 • 5 / 5
  Publié par CARRIAC Julien le 26 février 2017
  Un sublime parfum de crustacé mollusque !!!!
Publiez votre propre évaluation

Vu récemment

Bouillette Fraîche - GS1
Bouillette Fraîche - GS1

...

...

En stock
€30,50 Taxes incluses
Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison